CONDICIONS GENERALS:
La Caseta és un allotjament turístic registrat oficialment al Registre de Turisme de la Generalitat de Catalunya: HUTT-012688.

El pagament de la reserva implica l’acceptació per part del client de totes les condicions expressades a continuació:

1. RESERVA

Per formalitzar la reserva cal fer una transferència bancària del 40% de l’import total de l’estada.
En el moment de l’arribada a la casa el client signarà un contracte de lloguer, lliurarà el DNI per registrar-lo, i farà efectiu l’import necessari per pagar el total de l’estada i la tasa turística (el pagament es pot realitzar amb previa transferencia o en efectiu).
Els horaris d’entrada i sortida a La Caseta:

Entrada: A partir de las 17:00 fins les 22:00 h (Per altres horaris consultar)
Sortida: Fins a les 12:00 h

No està permès l’allotjament a un nombre de persones major a la capacitat màxima de la casa. En el moment de formalitzar la reserva cal detallar el nombre d’adults i nens que s’allotjaran a la casa. Els menors de 2 anys no paguen.
A més de les 6 places disponibles a la casa, hi ha la possibilitat d’utilitzar un llit supletori.
Els llits supletoris estaran disponibles sota prèvia petició.
El suplement no es calcula automàticament en l’ import total i s’ haurà de pagar per separat. Envieu-nos un missatge per cosultar els preus.
Animals de companyia: s’accepten animals de companyia.
Cal comunicar-ho en el moment d’efectuar la reserva. El client es farà responsable de qualsevol incidència, accident o desperfecte que pugui sorgir durant l’estada.
Condicions d’anul·lació de la reserva: Es pot anul·lar la reserva sense cap cost fins a 20 dies abans de l’inici de la vostra estada. En cas contrari, l’import de formalització de la reserva serà retingut.

2. RESPONSABILITATS

El propietari no es fa responsable de cap tipus d’objecte personal i/o de valor, ni de vehicle propietat del client, que es pogués trobar a la casa durant l’estada contractada, ni de la seva pèrdua, desaparició o robatori.

Amb l’objectiu de conservar l’ambient net i saludable no està permès fumar dins la casa.
A l’exterior està rigurosament prohibit llençar cigarretes al terra. Us preguem que sigueu curosos amb l’ús de la barbacoa per tal d’evitar incendis forestals.

El client es compromet a declarar i assumir econòmicament qualsevol desperfecte del que fosresponsable.